Δημιουργία του επόμενου κεφαλαίου μου – Ζωντανά μπλε λάδια

Δημιουργία του επόμενου κεφαλαίου μου – Ζωντανά μπλε λάδια

August 29, 2022 0 Von admin

Η κόρη μου ξεκινάει το κολέγιο σήμερα.

Στην άλλη άκρη της χώρας.

Πέρασα την τελευταία εβδομάδα μεταφέροντάς την στον κοιτώνα της, βοηθώντας την να περιηγηθεί σε μια νέα πανεπιστημιούπολη και σε ένα νέο κεφάλαιο.

Ξέρω ότι ήταν νευρική, αλλά έχει αρχίσει να κάνει νέους φίλους και να ξεκινήσει στο επόμενο κεφάλαιο της.

Είμαι εξίσου νευρικός καθώς αρχίζω να ξεκινώ το επόμενο κεφάλαιο μου χωρίς παιδιά στο σπίτι.

Ανησυχούσα ιδιαίτερα ότι η εγκατάλειψη του κολεγίου συνέπεσε με το 4ου επέτειος του θανάτου του Μαξ στις 27 Αυγούστουου. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, φοβόμουν ότι η διπλή απώλεια θα με χτυπούσε ιδιαίτερα.

Όταν πλοηγούμουν σε δύσκολα πράγματα στο παρελθόν, τυπικά απλώς προετοιμαζόμουν για κρούση, σφίγγω τα δόντια μου και προσπαθούσα είτε να αντέξω είτε να αποφύγω τον έντονο πόνο της θλίψης και της απώλειας.

Αν είμαι απόλυτα ειλικρινής, αυτή η στρατηγική λειτούργησε μέχρι που δεν λειτούργησε.

Ήταν καιρός να αναβαθμίσω τη στρατηγική και τη ζωή μου. Δεν έχω πλέον παιδιά στο σπίτι για να τα φροντίζω, να μαγειρεύω και να τα καθαρίζω. Με εξαίρεση τα σκυλιά μου που είναι εξαιρετικά χαμηλής συντήρησης, δεν έχω τίποτα να με αγκιστρώνει στην παλιά μου ζωή πέρα ​​από οποιεσδήποτε επίμονες αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις.

Ήταν ξεκάθαρα καιρός για μια αναβάθμιση, ξεκινώντας με μια αναβάθμιση νοοτροπίας.

Αναβάθμιση της νοοτροπίας σας

Για πρώτη φορά στη ζωή μου, δεν με δένουν οι προσδοκίες κανενός άλλου.

Μια φυσική ευχαρίστηση, πέρασα τη ζωή μου ακολουθώντας τους κανόνες και τον αντιληπτό οδικό χάρτη για την επιτυχία. Δούλεψα σκληρά, πήρα καλούς βαθμούς, πήγα σε καλά σχολεία, εξασφάλισα καλές δουλειές, παντρεύτηκα, έκανα παιδιά και υπέθεσα ότι θα ακολουθούσε το «happily ever after». Αυτό που δεν κατάλαβα εκείνη τη στιγμή ήταν ότι όλα τα παραμύθια μοιάζουν να τελειώνουν στο γάμο. Η υπόσχεση του «ευτυχισμένος για πάντα» μπορεί να είναι άπιαστη, ειδικά καθώς η ζωή σας ρίχνει απροσδόκητα μπαλάκια, όπως ασθένεια, διαζύγιο, ακόμη και θάνατο.

Παρόλο που ακολούθησα όλους τους «κανόνες» και εξέτασα όλες τις υποθέσεις σχετικά με το πώς να ζήσω τη ζωή μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να εξασφαλίσω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δεν προσγειώθηκα στο μέρος που περίμενα – έναν μακροχρόνιο γάμο με δύο υγιή, ακμαία παιδιά. Αντίθετα, βρίσκομαι μόνος στις αρχές των 50 μου με ένα εξαιρετικό ακμάζον παιδί που δεν με χρειάζεται πλέον με τον ίδιο τρόπο.

Ήταν ξεκάθαρα καιρός να επανεξετάσω και να επαναξιολογήσω τις υποθέσεις μου, γνωστές ως αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις.

Τι είναι οι αυτοπεριοριστικές πεποιθήσεις;

Οι αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις είναι υποθέσεις ή αντιλήψεις σχετικά με το πώς λειτουργεί ο κόσμος και τη θέση σας σε αυτόν. Από πολύ νεαρή ηλικία, ο εγκέφαλός σας αρχίζει να εντοπίζει μοτίβα και να κάνει συσχετισμούς για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον κόσμο και να παραμείνετε ασφαλείς. Στην πρώιμη παιδική ηλικία, αυτές οι πεποιθήσεις συνήθως διαμορφώνονται από τους γονείς σας ή άλλες κυρίαρχες φιγούρες στη ζωή σας.

Πιθανόν να αρχίσετε να τροποποιείτε τη συμπεριφορά και την άποψή σας για τον κόσμο γύρω από αυτές τις παραδοχές ασφάλειας. Για παράδειγμα, αναγνώρισα ότι το επίτευγμα απέφερε θετική ανταπόκριση, γι‘ αυτό αποφάσισα να είμαι πολύ επιτυχημένος – χωρίς ποτέ να σκεφτώ να αναρωτηθώ αν αυτή ήταν μια ευεργετική ή επιβλαβής επιλογή.

Αυτές οι πεποιθήσεις ή υποθέσεις μπορεί να είναι «αυτοπεριοριζόμενες», επειδή κατά κάποιο τρόπο σας εμποδίζουν να επιτύχετε αυτό που είστε ικανοί. Οι αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις είναι οποιεσδήποτε σκέψεις που περιορίζουν τις δυνατότητές σας ή σας λένε ότι κάτι δεν είναι δυνατό. Για παράδειγμα, κάθε φορά που λέτε «δεν μπορώ», κλείνεις τις δυνατότητές σου στην πιθανότητα ότι μπορεί να το κάνεις αυτό. Σκεφτείτε τις περιοριστικές πεποιθήσεις ως ψυχικά εμπόδια που μας κρατούν κολλημένους σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά και πνευματικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ: Αιθέρια έλαια για να ξεπεράσετε τις πεποιθήσεις που περιορίζουν τον εαυτό σας

Αιθέρια έλαια για να ξεπεράσετε τις αυτοπεριοριστικές πεποιθήσεις

Τα αιθέρια έλαια μπορούν να διαδραματίσουν ισχυρό ρόλο στη διάσπαση στρωμάτων συναισθηματικού ουλώδους ιστού για να φτάσετε πραγματικά στη ρίζα των αυτοπεριοριζόμενων πεποιθήσεων σας που σας κρατούν πίσω. Τα αιθέρια έλαια είναι μοναδικά ωφέλιμα για να βοηθήσουν στην απελευθέρωση περιοριστικών σκέψεων και συναισθημάτων καθώς η αίσθηση της όσφρησης συνδέεται απευθείας με τον μεταιχμιακό λοβό του εγκεφάλου που αποθηκεύει και απελευθερώνει συναισθηματικό τραύμα. Η όσφρηση έχει μια άμεση διαδρομή προς το μεταιχμιακό σύστημα και συχνά μπορεί να κινητοποιήσει και να απελευθερώσει ξεχασμένες μνήμες, συναισθήματα και αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις που μπορεί να χρονολογούνται από την παιδική ηλικία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ: Απελευθερώστε τα συναισθήματα με αιθέρια έλαια

Ο συνδυασμός θετικών επιβεβαιώσεων και αιθέριων ελαίων μπορεί να βοηθήσει να μετατοπιστούν οι αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις. Όταν χρησιμοποιείτε επιβεβαιώσεις, είναι σημαντικό να επιτρέπετε στον εαυτό σας να βιώσει τις θετικές σκέψεις και τα συναισθήματα που προκαλούνται από τα λόγια της επιβεβαίωσης. Αυτές οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας βοηθούν να πιστέψουμε τις διαβεβαιώσεις μας και να ενισχύσουμε την ικανότητά τους να εργάζονται. Τα μείγματα αιθέριων ελαίων ενισχύουν επίσης την προσευχή και τις επιβεβαιώσεις. Αυτός είναι ο λόγος που το μείγμα λιβανιού και μύρου είναι τόσο γνωστό. Ο συνδυασμός αυτού του μείγματος με πρόθεση μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρές αλλαγές.

Χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια για να ξεπεράσετε τις αυτοπεριοριστικές πεποιθήσεις

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να απελευθερώσετε τις αυτοπεριοριστικές πεποιθήσεις:

  • Μυρίστε ή εφαρμόστε αιθέρια έλαια
  • Σκεφτείτε και/ή νιώστε την αυτοπεριοριζόμενη πεποίθηση που θα θέλατε να απελευθερώσετε
  • Δηλώστε τη δήλωση απελευθέρωσης με σαφήνεια τρεις φορές, π.χ. «Απελευθερώστε την πεποίθησή μου ότι…».
  • Μπορείτε να προσθέσετε σημεία πρόσκρουσης 5-7 φορές (περίπου το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για μια πλήρη αναπνοή) ενώ δηλώνετε τη δήλωση απελευθέρωσης.
  • Πάρτε μια ανάσα για να νιώσετε μέσα στο σώμα σας. Εάν αισθάνεστε ότι πρέπει να απελευθερωθεί περισσότερο από την αυτοπεριοριζόμενη πεποίθηση, επαναλάβετε τη σειρά.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αποτυπώσετε μια θετική πεποίθηση:

Αφού ξεκαθαρίσετε τις αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις, σας βοηθά να οραματιστείτε την επιτυχία σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε το «δεν μπορώ» σε «μπορώ» ή «θέλω» που επιτρέπει την ελπίδα και σας επιτρέπει να αγκαλιάσετε ό,τι μπορεί να είναι δυνατό. Προσπαθήστε να μην αμφισβητήσετε ή να κρίνετε τον εαυτό σας. Απλώς αφήστε το μυαλό σας να ανοιχτεί στην πιθανότητα διαφορετικών αποτελεσμάτων.

  • Μυρίστε ή εφαρμόστε ξανά λάδι
  • Σκεφτείτε και/ή νιώστε τη θετική πεποίθηση που θέλετε να προγραμματίσετε στα κύτταρά σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να αντικαταστήσετε τον φόβο με ασφάλεια, αγάπη ή αυτοπεποίθηση. Εάν δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι συγκεκριμένο, απλά πείτε «Αγαπώ βαθιά και ολοκληρωτικά τον εαυτό μου και αποδέχομαι τον εαυτό μου».
  • Χτυπήστε τον καρπό σημείο 3 φορές ενώ δηλώνει τη θετική επιβεβαίωση.
  • Πατήστε κάθε σημείο στην ακολουθία 5-7 φορές ενώ δηλώνετε τη θετική δήλωση επιβεβαίωσης
  • Αφιερώστε λίγο χρόνο για να νιώσετε ευγνωμοσύνη προς τον εαυτό σας και τη διαδικασία.

Μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα δύο βήματα μαζί για να εξοικονομήσετε χρόνο. Σε διαισθητικό επίπεδο, είναι πιο λογικό για μένα να ξεκαθαρίσω τα αρνητικά πριν βάλω τα θετικά, αλλά σας προσκαλώ να ακολουθήσετε τη δική σας διαίσθηση σχετικά με το ποια προσέγγιση είναι η καλύτερη για εσάς.

Τα αγαπημένα μου αιθέρια έλαια για να αλλάξω τις αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις είναι:

Parasympathetic™

Η παρασυμπαθητική κατάσταση μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε λογικά και να επεξεργαζόμαστε τις αυτοπεριοριστικές πεποιθήσεις. Όταν κάνετε αίτηση Parasympathetic™ πάνω από το πνευμονογαστρικό νεύρο (πίσω από τον λοβό του αυτιού στο μαστοειδές οστό), βοηθά να ηρεμήσει το αντανακλαστικό σας «πάλη ή φυγή» και βοηθά στην ισορροπία του νευρικού σας συστήματος. Το Lime oil στο Parasympathetic™ Το μείγμα μπορεί επίσης να βοηθήσει στην προώθηση της συναισθηματικής γείωσης, ενθαρρύνοντας μια ισορροπία μεταξύ της καρδιάς και του νου, η οποία είναι μια ιδανική κατάσταση για την απελευθέρωση των αυτοπεριοριζόμενων πεποιθήσεων.

Lung Support™

Lung Support™ επιτρέπει την απαλή απελευθέρωση της συναισθηματικής θλίψης που τόσο συχνά συνοδεύει την ανάπτυξη. Για να αναπτυχθούμε, πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις και παλιά πρότυπα συμπεριφοράς. Συχνά υπάρχει μια βαθιά αίσθηση απώλειας και θλίψης που σχετίζεται με τη διαδικασία της εγκατάλειψης. Lung Support™ σας βοηθά να απελευθερώσετε τη θλίψη που συνδέεται τόσο συχνά με αρνητικές εμπειρίες. Μπορείτε να εισπνεύσετε το λάδι από τη μύτη, αφήνοντας το οξυγόνο να ρέει βαθιά στους πνεύμονες και μετά να εκπνεύσετε ή να το εφαρμόσετε απευθείας πάνω από τους πνεύμονες.

Liver Support™

Liver Support™ μας επιτρέπει να απελευθερώσουμε τις αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις και τον θυμό και τις καταπιεσμένες αρνητικές αναμνήσεις που κλειδώνουν αυτές τις πεποιθήσεις στη θέση τους σε ένα βαθύ κυτταρικό επίπεδο. Απλώς τοποθετήστε το μπουκάλι κάτω από τη μύτη σας και αναπνεύστε βαθιά, εισπνέοντας πλήρως το λάδι για 3 – 7 αναπνοές. Σας βοηθά να εισπνεύσετε και να εργαστείτε μέσα από την αυτοπεριοριζόμενη πεποίθηση. Μπορείτε επίσης να το εφαρμόσετε γύρω από τους αστραγάλους, καθώς αυτή είναι συχνά μια περιοχή όπου διατηρούμε αντίσταση στο να προχωρήσουμε στη ζωή και εμποδίζουμε την ικανότητα να λαμβάνουμε χαρά και ευχαρίστηση. Ξεκινήστε από το πίσω μέρος του αστραγάλου και εφαρμόστε κάτω από το οστό του αστραγάλου γύρω από το μπροστινό μέρος και πίσω κάτω από το άλλο οστό του αστραγάλου, επιτρέποντας ταυτόχρονα στον εαυτό σας να απελευθερώσει τις αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις σας.

Small Intestine Support™

Small Intestine Support™ βοηθά στην υποστήριξη των θετικών ορίων και της αυτοπεποίθησης για να βοηθήσουμε να φέρουμε μια αίσθηση γαλήνης στη ζωή μας. Οι αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις μπορεί να επηρεάσουν τα όριά σας με τους άλλους. Για παράδειγμα, εάν αισθάνεστε ότι πρέπει να ανατρέψετε τις δικές σας ανάγκες για να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους ή να εκτελέσετε ορισμένους ρόλους για άλλους, τα όριά σας διακυβεύονται.

Το λεπτό έντερο παίζει κρίσιμο ρόλο στην απορρόφηση και αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών, ενώ αποτρέπει την είσοδο επιβλαβών παθογόνων και τοξινών στο σώμα. Σε συναισθηματικό επίπεδο, το λεπτό έντερο παίζει έναν παρόμοιο διακριτικό ρόλο, βοηθώντας στη διατήρηση υγιών ορίων. Είναι επίσης ένας τομέας όπου μπορούμε να διατηρούμε βαθιές αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις που τροφοδοτούνται από συναισθήματα έλλειψης αυτοεκτίμησης, χαμηλής αυτοεκτίμησης, μοναξιάς, παραμέλησης και ανησυχιών για την επιβίωση και την επιτυχία. Small Intestine Support™ μπορεί να μυριστεί ή να εφαρμοστεί γύρω από τα αυτιά. Μπορείτε να ξεκινήσετε από το κάτω μέρος του αυτιού στους λοβούς του αυτιού και να κάνετε απαλό μασάζ προς τα πάνω κατά μήκος του εξωτερικού του αυτιού, χτυπώντας πολλά από τα κύρια σημεία ρεφλεξολογίας. Αυτό το άρθρο και το γράφημα δείχνουν συγκεκριμένα σημεία στα αυτιά για συγκεκριμένα θέματα.

Επιλεγμένα μείγματα:

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να παραγγείλετε σήμερα:

Προώθηση βιβλίου Boost The Brain

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Η Jodi Sternoff Cohen είναι η ιδρύτρια της Vibrant Blue Oils. Συγγραφέας, ομιλητής, διατροφολόγος και κορυφαία διεθνής αρχή για τα αιθέρια έλαια, η Jodi έχει βοηθήσει πάνω από 50.000 άτομα να υποστηρίξουν την υγεία τους με αιθέρια έλαια.