Είναι αυτός ο λόφος στον οποίο θέλετε να πεθάνετε;

Είναι αυτός ο λόφος στον οποίο θέλετε να πεθάνετε;

September 12, 2022 0 Von admin

Έχω πάρει συνεντεύξεις από πολλά εμπνευσμένα άτομα τελευταία και έχω παρατηρήσει ότι όλα έχουν ένα ισχυρό κοινό.

Κάθε ένας από αυτούς, κατά τη διάρκεια της πιο σκοτεινής ώρας της πιο σκοτεινής ημέρας, έπεσε στον πάτο, όπου τους πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσαν απλώς να ξαπλώσουν και να πεθάνουν από την ένταση του πόνου ή του τραύματος που ζούσαν.

Και ο καθένας ξεχωριστά αποφάσισε ότι δεν θα άφηνε αυτή την πρόκληση να τους σκοτώσει.

Ότι επρόκειτο να βρουν διέξοδο.

Και μόλις έκαναν αυτή την κρίσιμη επιλογή, άρχισαν να θεραπεύονται.

Αυτή είναι η συνειδητή και σκόπιμη επιλογή που έκανα μετά τον θάνατο του 12χρονου γιου μου Μαξ σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα – αποφάσισα ότι αυτό δεν επρόκειτο να με καταστρέψει ή να με προσδιορίσει.

Και μόλις έκανα αυτή την επιλογή, μπόρεσα να βρω λύσεις και να κάνω άλλες επιλογές για να αρχίσω να βελτιώνω τη σωματική, ψυχική και συναισθηματική μου υγεία.

Το μοιράζομαι σήμερα γιατί πραγματικά πιστεύω ότι η νοοτροπία και η επιλογή να βελτιώσετε την κατάστασή σας είναι το ΚΛΕΙΔΙ για την υγεία.

Εάν δεν επιλέξετε να γίνετε καλύτεροι, επιλέγετε άθελά σας να μείνετε κολλημένοι ή να χειροτερέψετε.

Η επιλογή για θεραπεία

Η θεραπεία ξεκινά με μια επιλογή.

Μια επιλογή για να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι.

Να συνεχίσω την προσπάθεια.

Αντί να υποχωρήσετε στη νοοτροπία του θύματος, στην οποία αισθάνεστε ανίσχυροι ή ότι σας εκμεταλλεύονται άλλοι. Οι ιστορίες θυμάτων μπορεί να περιλαμβάνουν την αίσθηση προδοσίας από το σώμα σας και την αδυναμία να αλλάξετε τις συνθήκες σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ: Απελευθερώστε την ιστορία του θύματός σας

Έχετε πάντα την επιλογή να βελτιώσετε την υγεία σας.

Για να αφήσετε οτιδήποτε εμποδίζει τη θεραπεία, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε αυτοπεριοριζόμενων πεποιθήσεων, προσκόλλησης στο θύμα ή μοτίβων κρίσης, ενοχής ή ντροπής που μπορεί να σας εμποδίσουν να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας ή οτιδήποτε άλλο σας κρατά κολλημένο .

Αιθέρια έλαια για την υποστήριξη υγιεινών επιλογών

Τα αιθέρια έλαια μπορούν να σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε το νευρικό σας σύστημα για να δημιουργήσετε μια αίσθηση σχετικής ασφάλειας όπου έχετε την επιλογή να κάνετε την επιλογή για να υποστηρίξετε την υγεία σας.

Η όσφρησή σας είναι κρίσιμη για την επιβίωσή σας.

Μυρίζεις φαγητό.

Μυρίζεις νερό.

Η όσφρηση σάς επιτρέπει να εντοπίζετε και να αντιδράτε σε πιθανές απειλές, συμπεριλαμβανομένων των αρπακτικών και της φωτιάς.

Έρευνα στο Science Daily για την αίσθηση της όσφρησης σημειώνει, «Η επιβίωση όλων των ζωντανών οργανισμών εξαρτάται από την ικανότητά τους να αποφεύγουν τον κίνδυνο και να αναζητούν ανταμοιβές. Στους ανθρώπους, η οσφρητική αίσθηση φαίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την ανίχνευση και την αντίδραση σε δυνητικά επιβλαβή ερεθίσματα».

Η έρευνα συνεχίζει ότι «το όργανο της όσφρησης καταλαμβάνει περίπου το πέντε τοις εκατό του ανθρώπινου εγκεφάλου και μας δίνει τη δυνατότητα να διακρίνουμε πολλά εκατομμύρια διαφορετικές μυρωδιές. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των μυρωδιών συνδέεται με απειλή για την υγεία και την επιβίωσή μας, όπως αυτή των χημικών ουσιών και των σάπιων τροφίμων. Τα σήματα οσμής φτάνουν στον εγκέφαλο μέσα σε 100 έως 150 χιλιοστά του δευτερολέπτου μετά την εισπνοή από τη μύτη».

Αυτό σημαίνει ότι τα αιθέρια έλαια μπορούν να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε ασφαλείς και να απομακρυνθείτε από την ακινησία και τα κολλημένα μέρη. Όσο περισσότερο μπορείτε να αποσυνδέσετε συναισθηματικά και να παρατηρήσετε αντικειμενικά μια κατάσταση, τόσο πιο εύκολο είναι να αξιολογήσετε ξεκάθαρα μια κατάσταση και να εξετάσετε τις διαφορετικές επιλογές πριν αντιδράσετε ή απαντήσετε με μια επιλογή.

Όταν πυροδοτείτε συναισθηματικά, η αντίδρασή σας είναι συχνά υπερβολική. Η αντικειμενικότητα σάς επιτρέπει να αποσυνδέεστε από τη συναισθηματική απόκριση, ώστε να μπορείτε να αναγνωρίσετε και να αναγνωρίσετε αυτά τα ερεθίσματα

Μου Στρατηγική 3 Step Ground – Center – Shift που με βοηθά να ηρεμήσω και να σταθεροποιήσω τα έντονα συναισθήματα, ώστε να έχω καλύτερη πρόσβαση στην αντικειμενική μου προοπτική. Τα ακόλουθα αιθέρια έλαια βοηθούν στην υποστήριξη αυτής της διαδικασίας:

1) Γείωση

Η γείωση σάς επιτρέπει να αισθάνεστε ασφαλείς, ώστε να μπορείτε να παρατηρήσετε αντικειμενικά μια κατάσταση και να αποφασίσετε εάν αυτός είναι πράγματι ο λόφος στον οποίο θέλετε να πεθάνετε.

Αιθέρια έλαια, ειδικά εκείνα που προέρχονται από γειωμένα φυτά, όπως δέντρα, τα οποία γειώνονται εγγενώς μέσω της δομής της ρίζας τους στη Γη. Τα αιθέρια έλαια που αποτελούνται από φλοιούς, ρίζες, χόρτα, βελόνες και ρητίνη φυτών σας βοηθούν επίσης να τραβήξετε τα ενεργειακά σας κέντρα προς τα κάτω στη Γη.

Parasympathetic™ Το νευρικό σας σύστημα είναι το κλειδί για να ξεμπερδέψετε. Η αποκατάσταση της αίσθησης ασφάλειας ενεργοποιώντας το παρασυμπαθητικό νευρικό σας σύστημα μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε ήρεμοι και προσγειωμένοι, ώστε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βιώσει τα συναισθήματά σας και να επιλέξετε να μην πεθάνετε σε αυτόν τον λόφο.

Τοπική εφαρμογή Parasympathetic™ πίσω από τον λοβό του αυτιού στο μαστοειδές οστό μπορεί να διεγείρει το πνευμονογαστρικό νεύρο όπου είναι πιο προσιτό στην επιφάνεια του δέρματος και να ενεργοποιήσει την απόκριση ασφαλείας σας. Συνιστούμε να κάνετε αίτηση Parasympathetic™ στο πνευμονογαστρικό νεύρο τρεις φορές την ημέρα.

Η υποστήριξη της παρασυμπαθητικής κατάστασης μπορεί επίσης να βοηθήσει το σώμα να γείωση, κάτι που ωφελεί περαιτέρω το πνευμονογαστρικό νεύρο. Περαιτέρω, το ασβεστέλαιο στο Parasympathetic™ Το μείγμα μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της συναισθηματικής γείωσης, ενθαρρύνοντας μια ισορροπία μεταξύ της καρδιάς και του μυαλού, η σύνδεση των οποίων σας βοηθά να γειωθείτε. Ισχύουν Parasympathetic™ πάνω από το πνευμονογαστρικό νεύρο (πίσω από τον λοβό του αυτιού στο μαστοειδές οστό).

Προσοχή™ περιέχει έλαια από φυτά με πολύ βαθιές ρίζες στη Γη, όπως το Vetiver, Λιβάνι και Cedarwood που σας βοηθά να αλέθετε και να αισθάνεστε πιο αντικειμενικοί Εφαρμόστε 2-3 σταγόνες Προσοχή™ στο κάτω μέρος των ποδιών και στο πίσω μέρος του λαιμού για να βοηθήσει στη γείωση.

Λιβάνι είναι μια ρητίνη που εξάγεται από δέντρα που αναπτύσσονται στα δύσκολα κλίματα της βορειοανατολικής Αφρικής και της Αραβικής Χερσονήσου. Αυτά τα δύσκολα κλίματα κάνουν Λιβάνι μοναδικά ανθεκτικό και υποστηρικτικό για να βοηθήσει στη γείωση. Επιπλέον, η ρητίνη και ο χυμός των δέντρων θυμίζουν αίμα της ζωής με την έννοια ότι προστατεύει, σφραγίζει και θεραπεύει μια πληγή. Και, ακριβώς όπως μια φυσική πληγή, τα αιθέρια έλαια που προέρχονται από ρητίνες είναι γνωστά για την ικανότητά τους να επουλώνουν τις πληγές μέσα μας επίσης. Λιβάνι είναι γνωστό ότι βοηθά στον εξαγνισμό, τον αγιασμό και τη σύνδεση σας με την πνευματική σας πορεία, ηρεμώντας τη νοητική φλυαρία του νευρικού σας συστήματος. Σας βοηθά επίσης να συνδεθείτε με τη θεραπευτική ενέργεια της Γης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ: Αιθέρια έλαια για γείωση

2) Κέντρο

Μόλις γειωθείτε και αισθάνεστε ασφαλείς, η καρδιά σας μπορεί να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε και να εκφορτίσετε ενέργεια. Η σύνδεση με την καρδιά σας σας βοηθά να απελευθερώσετε τυχόν φόβους και σας επιτρέπει να επιλέξετε να μην πεθάνετε σε αυτόν τον λόφο.

Η καρδιά σας σας βοηθά να ρυθμίσετε τις υψηλές καταστάσεις διέγερσης (τόσο σωματική όσο και συναισθηματική) και να αναδιανείμετε την ενέργεια που κινητοποιείται για δράση που συντηρεί τη ζωή, ενώ απελευθερώνει αυτή την ενέργεια για να υποστηρίξει λειτουργίες υψηλότερου επιπέδου του εγκεφάλου, να απομακρύνει τη φλυαρία του μυαλού και να βελτιώσει την αυτογνωσία σας.

Το κεντράρισμα στην ενέργεια της καρδιάς σας βοηθά να αποσυνδεθείτε από τον φόβο της ακινησίας. Απλώς επικεντρώνομαι στη σκόπιμη μετακίνηση της επίγνωσης από το κεφάλι ή τη διανοητική και διανοητική εστίαση στο κέντρο της καρδιάς και του συναισθηματικού ενδιαφέροντος για αγάπη και χαρά.

Η προβολή καταστάσεων μέσα από τον φακό της καρδιάς επιτρέπει την πιο ευγενική, πιο γνήσια απάντηση και σας βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση στην εσωτερική δύναμη, την ανθεκτικότητα, το θάρρος, την ακεραιότητα και την αυθεντικότητα. Η καρδιά σας σας βοηθά να αισθάνεστε ασφαλείς και να υποστηρίζετε συναισθήματα αποδοχής του εαυτού σας, αγάπης προς τον εαυτό σας, συμπόνιας, ανοιχτότητας και άνευ όρων αγάπης για τους άλλους.

Heart™ βοηθά να μετατοπίσετε την καρδιά σας σε συνοχή και να ευθυγραμμιστεί με τον υγιή συντονισμό της καρδιάς σας. Ισχύουν Heart™ αναμείξτε πάνω από το κέντρο της καρδιάς σας, την περιοχή πίσω από το στέρνο σας, προς τα πάνω προς τη σφαγίτιδα και πίσω ανάμεσα στις ωμοπλάτες. Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει τη σωματική και συναισθηματική καρδιά σας.

Μυρίζοντας αιθέρια έλαια όπως Heart™ μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε το σώμα σας προσγειωμένο και να αισθάνεστε ασφαλείς καθώς επεξεργάζεστε μια τρομακτική περιοχή όπως η απόκριση παγώματος. Heart™ Το μείγμα περιέχει ένα ιδιόκτητο μείγμα από βιολογικά ή/και άγρια ​​φτιαγμένα αιθέρια έλαια που σας βοηθά να δείξετε αγάπη στους άλλους και στον εαυτό σας, συμπεριλαμβανομένων των Blue Tansy και Jasmine. ΕΝΑ αναφορά στο Journal of Biological Chemistry εξέτασε την επίδραση εκατοντάδων αρωμάτων στον εγκέφαλο και διαπίστωσε ότι το γιασεμί είναι «το ίδιο καλό με το Valium στο να ηρεμεί τα νεύρα χωρίς καμία από τις παρενέργειες».

Για χρήση, απλώστε απλά 2-3 σταγόνες Heart™ ανακατέψτε πάνω από την καρδιά (αριστερή πλευρά του στήθους) 2-3 φορές την ημέρα ή όπως απαιτείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ: Θεραπεία με επίκεντρο την καρδιά με αιθέρια έλαια

3) Βάρδια

Μόλις γειωθείτε και επικεντρωθείτε στην καρδιά σας, είναι πιο εύκολο να μετακινηθείτε και να επιλέξετε να μην πεθάνετε σε αυτόν τον λόφο. Με τον όρο βάρδια, εννοώ απελευθέρωση παλαιών μοτίβων και αντικατάστασή τους με υγιή νέα μοτίβα. Τα έντονα συναισθήματα είναι επώδυνα στην απελευθέρωση και μερικές φορές πιο διαχειρίσιμα σε μικρές δόσεις – σκεφτείτε το σταγονόμετρο, όχι τον πυροσβεστικό σωλήνα.

Τα αιθέρια έλαια μπορούν να ηρεμήσουν την ένταση της ροής, επιτρέποντάς σας να κόψετε την απελευθέρωση έτσι ώστε να αισθάνεστε πιο διαχειρίσιμη. Με αυτόν τον τρόπο, τα αιθέρια έλαια σας βοηθούν να ελέγξετε τη διάρκεια του πόνου – απελευθερώνοντας μόνο μια μικρή ποσότητα της έντασης κάθε φορά, όπως θα ξεβιδώνατε αργά και προσεκτικά το πάνω μέρος ενός ανθρακούχου ποτού για να απελευθερώσετε απαλά την περίσσεια ενανθράκωσης και να αποφύγετε μια έκρηξη .

Η εισπνοή αιθέριων ελαίων μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε ήπια μικρο-δόσεις για την απελευθέρωση έντονων συναισθημάτων καθώς εκπνέετε. Τα αιθέρια έλαια και η όσφρηση σάς επιτρέπουν να ενεργοποιείτε και να απελευθερώνετε έντονα συναισθήματα και αισθήσεις για σύντομες χρονικές περιόδους – παρέχοντας ένα μικρό ερέθισμα για να εμπλέξετε το σώμα σας στην απαλλαγή από τον πόνο χωρίς να πλημμυρίσει και να κλείσει το σύστημά σας ή να σας κρατήσει παγωμένο.

Uplift™ περιέχει ένα μείγμα αιθέριων ελαίων που βοηθούν στην ηρεμία της έντασης των επώδυνων συναισθημάτων. Εφαρμόστε 2-3 σταγόνες από Uplift™ πάνω από την καρδιά, γύρω από τα αυτιά ή στο κάτω μέρος των ποδιών, όπως χρειάζεται.

Απλώς τοποθετήστε το μπουκάλι κάτω από τη μύτη σας και αναπνεύστε βαθιά, εισπνέοντας πλήρως το λάδι για 3 – 7 αναπνοές. Προσπαθήστε να επεκτείνετε την εκπνοή και πραγματικά επιτρέψτε στον εαυτό σας να απελευθερωθεί και να μετακινηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ: Αιθέρια έλαια για να αλλάξετε τις στρατηγικές αποφυγής

Επιλεγμένα λάδια:

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να παραγγείλετε σήμερα:

Βιβλιογραφικές αναφορές:

Προώθηση βιβλίου Boost The Brain

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Η Jodi Sternoff Cohen είναι η ιδρύτρια της Vibrant Blue Oils. Συγγραφέας, ομιλητής, διατροφολόγος και κορυφαία διεθνής αρχή για τα αιθέρια έλαια, η Jodi έχει βοηθήσει πάνω από 50.000 άτομα να υποστηρίξουν την υγεία τους με αιθέρια έλαια.