Η Τέχνη της Διάκρισης – Ζωντανά Μπλε Έλαια

Η Τέχνη της Διάκρισης – Ζωντανά Μπλε Έλαια

Juli 28, 2022 0 Von admin

Με την κόρη μου να φεύγει για το κολέγιο σε λίγες εβδομάδες, είμαι στη διαδικασία να περάσω από το σπίτι και να διακρίνω τι θα κουβαλήσει μαζί της στο επόμενο κεφάλαιό της, τι θα απορρίψει και τι θα συνεχίσει να έχει χώρο για να γνωρίζει ότι μπορεί να το θέλει ή να το χρειαστεί στο μέλλον

Εν μέσω αυτής της φυσικής διαδικασίας διάκρισης, μου έκανε εντύπωση ότι βαδίζω σε μια παρόμοια διαδικασία στη ζωή μου – αξιολογώντας σχέσεις, συνήθειες και πρότυπα σκέψης και προσπαθώντας να διακρίνω τι θα μεταφέρω στο επόμενο κεφάλαιό μου.

Είναι συντριπτικό και συναρπαστικό ταυτόχρονα, για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως επειδή δεν έχω χαρίσει στον εαυτό μου τον χρόνο ή τον χώρο για να κάνω αυτό το είδος απογραφής εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Ήμουν τόσο διαρκώς απασχολημένος και προσκολλημένος στην ιδέα ότι η πολυάσχολη δουλειά και η παραγωγικότητα ήταν επιθυμητά χαρακτηριστικά, που ποτέ δεν αφιέρωσα χρόνο για να σταματήσω και να σκεφτώ τι ακριβώς έσπευα να πετύχω.

Κατά ειρωνικό τρόπο, φοβόμουν αυτόν τον χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Ταξίδια καταιγισμού ιδεών ή δεσμεύσεις που θα μπορούσαν να με κρατήσουν σε κίνηση, ώστε να μην έχω χρόνο να σταματήσω και να σκεφτώ.

Και νιώσε.

Ήταν ο δικός μου φόβος να νιώσω πραγματικά τα συναισθήματά μου που τόσο απεγνωσμένα ήθελα να αποφύγω.

Φοβόμουν τόσο πολύ που, αν σταματούσα να νιώσω, δεν θα μπορούσα ποτέ να ξαναρχίσω.

Έτσι, συνέχισα να κινούμαι –με περιορισμένη διάκριση– μέχρι τώρα.

Όταν πρέπει να σταματήσω.

Γιατί η κόρη μου χρειάζεται να σταματήσω και να ταξινομήσω και να διακρίνω μαζί της.

Είναι εκπληκτικό πώς θα κάνετε πράγματα για τα παιδιά σας που δεν θα κάνατε ποτέ για τον εαυτό σας, κάτι που είναι ατυχές γιατί αυτή η εβδομάδα που πέρασα σταματώντας και διακρίνοντας ήταν πιθανώς πιο πολύτιμη από όλες τις προηγούμενες δεκαετίες που πέρασαν σε συνεχή κίνηση.

Μου επέτρεψε να ανακαλύψω ξανά τον εαυτό μου.

Να θυμάμαι τι μου αρέσει.

Και λέω όχι σε ό,τι δεν κάνω.

Μου επέτρεψε να παρατηρώ πώς αισθάνομαι όταν βρίσκομαι κοντά σε άλλους ανθρώπους – αν η παρουσία τους είναι δυναμωτική ή κουραστική, υποστηρικτική ή υπονομευτική.

Για πρώτη φορά στη ζωή μου, ουσιαστικά συντονίζομαι σε αυτό που θέλω και χρειάζομαι, όχι απλώς να τηρώ τυφλά αυτό που η κοινωνία μου υπαγορεύει ότι υποτίθεται ότι θέλω.

Είναι απίστευτο.

Και μου επέτρεψε να ρίξω εκείνα τα περιττά κιλά που δεν φαινόταν να αγγίζει καμία ποσότητα δίαιτας ή άσκησης.

Η πράξη της διακριτικότητας και της συναισθηματικής αφαίρεσης αυτού που δεν χρειάζεται πλέον να μεταφέρω στο επόμενο κεφάλαιό μου ήταν τόσο καθαρτική.

Και τα αιθέρια έλαια έχουν παίξει τεράστιο ρόλο – δίνοντάς μου το κουράγιο να σταθώ και να μείνω σε αυτόν τον άβολο χώρο, να αναπνεύσω και να απελευθερώσω τα έντονα συναισθήματα και να ακούσω τη δική μου απαιτητική φωνή για το τι να κρατήσω και τι να εξαλείψω .

Αιθέρια Έλαια για Διάκριση

Η σύνδεση με τη φύση και τα αιθέρια έλαια που προέρχονται από φυτά μπορεί να σας βοηθήσει να μεταβείτε σε μια ισορροπημένη κατάσταση όπου είναι ευκολότερο να εξασκήσετε τη διάκριση

Μπορούν επίσης να είναι συναισθηματικά υποστηρικτικά και να σας βοηθήσουν να ευθυγραμμιστείτε εκ νέου καθώς χωνεύετε και αποβάλλετε σε σωματικό, νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί η κινεζική ιατρική έχει από καιρό ενσωματώσει αιθέρια έλαια για να καθαρίσει τα μπλοκ σε συγκεκριμένα κανάλια βελονισμού και να ενεργοποιήσει τα σχετικά ενεργειακά συστήματα οργάνων.

Τα αιθέρια έλαια που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τη διάκριση περιλαμβάνουν:

Υποστήριξη παχέος εντέρου

Το παχύ έντερο σας αφήνει εκείνα τα πράγματα που δεν μας εξυπηρετούν. Σωματικά, αφήνει τα απόβλητα αφού το ανώτερο πεπτικό σας σύστημα έχει αφαιρέσει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά από το φαγητό που τρώτε. Συναισθηματικά, σας επιτρέπει να αφήσετε τα μοτίβα αρνητικής σκέψης, τα καταστροφικά συναισθήματα και τα πνευματικά εμπόδια που μας εμποδίζουν να είμαστε το καλύτερο.

Large Intestine Support™ σας βοηθά να υποστηρίξετε τη διάκριση και να απελευθερώσετε τους πόνους του παρελθόντος και τα αρνητικά συναισθήματα, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε μέσα από μεταβάσεις ή αλλαγές στην πορεία της ζωής. Large Intestine Support™ περιέχει έλαια γείωσης όπως Κέδρος, Κυπαρίσσι, Σανταλόξυλο και Μύρο. Το Cedarwood βοηθά στην αντιμετώπιση των συναισθημάτων αποσύνδεσης και μοναξιάς και εμπνέει την αίσθηση ότι ανήκουμε. Το μύρο παρέχει σύνδεση με τη Γη και βοηθά στη γείωση τόσο της σωματικής όσο και της πνευματικής σας ενέργειας. Το σανδαλόξυλο μας βοηθά επίσης να γειώσουμε και να ηρεμήσουμε τις ταραγμένες συναισθηματικές καταστάσεις.

Επιπλέον, τα έλαια της μέντας, του λιβανιού και του μύρου είναι γνωστό ότι ηρεμούν τη θερμότητα και διεγείρουν την κίνηση και διαλύουν τη στασιμότητα. Η κανέλα έχει επίσης θερμαντική ενέργεια που βοηθά στην κίνηση της στασιμότητας. Το μύρο βοηθά επίσης στην υποστήριξη της υγιούς κυκλοφορίας για την ανακούφιση της στασιμότητας στο αίμα.

Για να ενισχύσετε τη διάκρισή σας, εφαρμόστε 2-3 σταγόνες Large Intestine Support™ ανακατέψτε πάνω από το παχύ έντερο, γύρω από τα αυτιά ή στο κάτω μέρος των ποδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ: Απελευθερώνοντας τον έλεγχο με αιθέρια έλαια

Heart™

Heart™ μπορεί να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε τυχόν έντονα ή συντριπτικά συναισθήματα ανακατευθύνοντάς σας πίσω σε έναν χώρο αγάπης και ευγνωμοσύνης. Τα συναισθήματα αγάπης και ευγνωμοσύνης μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την ένταση της θλίψης και της θλίψης και να λειτουργήσετε ως άμεση επαναφορά. Στην πραγματικότητα, ένα Μελέτη NIH συσχέτισε την εστίαση στην ευγνωμοσύνη με την αυξημένη ροή αίματος στον υποθάλαμο και τη μείωση της ορμόνη του στρες κορτιζόλη. Εφαρμόστε 2-3 σταγόνες από Heart™ ακριβώς πάνω από την καρδιά (αριστερή πλευρά του θώρακα). Σε περιόδους έντονου στρες και κόπωσης, χρησιμοποιήστε το όσο συχνά χρειάζεται (κάθε 20 -30 λεπτά). Σε περιόδους φυσιολογικού στρες, χρησιμοποιήστε το 2-3 φορές την ημέρα για να ηρεμήσετε και να τονώσετε την καρδιά και το σώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ: Αιθέρια Έλαια για Συγχώρεση

Lung Support™

Lung Support™ – Σύμφωνα με την κινεζική ιατρική, τα συναισθήματα θλίψης και απώλειας αποθηκεύονται στους πνεύμονές σας, όπου μπορούν να εμποδίσουν την ικανότητα των πνευμόνων σας να αποδέχονται και να εγκαταλείπουν, εμποδίζοντας τη λειτουργία τους να «προσλαμβάνουν» και «να αφήνουν» οξυγόνο και συναισθήματα. Η θλίψη που παραμένει άλυτη μπορεί να γίνει χρόνια και να δημιουργήσει δυσαρμονία στους πνεύμονες, αποδυναμώνοντας τη λειτουργία του πνεύμονα να κυκλοφορεί οξυγόνο γύρω από το σώμα. Lung Support™ μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε αυτά τα συναισθήματα απώλειας και να υποστηρίξετε την ικανότητά σας να μεταφέρετε οξυγόνο από την ατμόσφαιρα στα τριχοειδή αγγεία, ώστε να μπορούν να οξυγονώνουν το αίμα – και να εξαλείφουν το διοξείδιο του άνθρακα από την κυκλοφορία του αίματος στην ατμόσφαιρα. Εφαρμόστε 2-3 σταγόνες στους πνεύμονες, επιτρέποντας στον εαυτό σας να εκπνεύσει βαθιά τυχόν θλίψη καθώς εφαρμόζετε το μείγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ: Πλοήγηση στις μεταβάσεις ζωής

Επιλεγμένα λάδια:

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να παραγγείλετε σήμερα:

Πόροι:

Προώθηση βιβλίου Boost The Brain

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Η Jodi Sternoff Cohen είναι η ιδρύτρια της Vibrant Blue Oils. Συγγραφέας, ομιλητής, διατροφολόγος και κορυφαία διεθνής αρχή για τα αιθέρια έλαια, η Jodi έχει βοηθήσει πάνω από 50.000 άτομα να υποστηρίξουν την υγεία τους με αιθέρια έλαια.