Οι καλύτερες φοιτητικές εκπτώσεις για υπηρεσίες ειδήσεων και ροής 2022

Οι καλύτερες φοιτητικές εκπτώσεις για υπηρεσίες ειδήσεων και ροής 2022

Oktober 22, 2022 0 Von admin
υπηρεσίες ροής φοιτητικών εκπτώσεων

Εάν είστε στο κολέγιο ή πηγαίνετε στο σχολείο, το πιθανότερο είναι ότι έχετε περιορισμένα κεφάλαια για διακριτικά έξοδα, επομένως κάθε δολάριο μετράει. Ένα από τα μεγάλα προνόμια του να είσαι φοιτητής είναι ότι υπάρχουν φοιτητικές εκπτώσεις σχεδόν για τα πάντα.

Όταν δεν σπουδάζετε, ενημερωθείτε για τις αγαπημένες σας ειδήσεις, μουσική και εκπομπές ροής με φοιτητική έκπτωση. Ο προϋπολογισμός σας θα σας ευχαριστήσει.

Ρίξτε μια ματιά στο πού μπορείτε να επωφεληθείτε από τη φοιτητική σας ιδιότητα για μια γλυκιά έκπτωση.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη δημιουργία ενός προϋπολογισμού για το κολέγιο, επωφεληθείτε από τον εντελώς δωρεάν οδηγό μας.

Οι φοιτητικές εκπτώσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε τις επιλογές ειδήσεων και ροής χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματα. Κάθε έκπτωση μπορεί να σας βοηθήσει να επεκτείνετε περαιτέρω τον προϋπολογισμό σας.

Amazon Prime

Hulu

Μπορείτε να κερδίσετε έκπτωση στην πλατφόρμα ροής του Hulu. Ως φοιτητής, θα πληρώνετε μόνο 1,99 $ το μήνα. Αλλά θα πρέπει ακόμα να παρακολουθείτε τις διαφημίσεις. Αυτό είναι 70% έκπτωση στην κανονική τιμή των 6,99 $ ανά μήνα.

Δείτε το Hulu εδώ >>

Discovery+

ΑνακάλυψηΤο + προσφέρει φοιτητική έκπτωση για το επίπεδο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Θα πληρώνετε 2,99 $ το μήνα, που είναι 40% έκπτωση στην κανονική τιμή. Επιπλέον, μπορείτε να ξεκινήσετε τα πράγματα με μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Ο οικονομολόγος

Ο οικονομολόγος προσφέρει φοιτητική έκπτωση για τις ψηφιακές και έντυπες επιλογές τους. Αλλά αν θέλετε πλήρη πρόσβαση σε όλο το ψηφιακό περιεχόμενο, θα πληρώσετε 49,75 $ για το έτος. Αυτό είναι 75% έκπτωση της αρχικής τιμής των 199,00 $. Ωστόσο, η συνδρομή θα ανανεώνεται αυτόματα στα 199 $ ετησίως. Επομένως, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας αυτό το κόστος, εκτός εάν ακυρώσετε πριν από τη χρέωση.

Η Wall Street Journal

ο Wall Street Journal προσφέρει μια βαθιά έκπτωση στους φοιτητές. Μπορείτε να εγγραφείτε για ψηφιακό περιεχόμενο με 4 $ το μήνα ή 24 $ το χρόνο. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την έκπτωση για τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας.

USA Today

Η USA Today προσφέρει μια ειδική προσφορά για φοιτητές που αναζητούν πρόσβαση σε αυτή τη νέα πλατφόρμα. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε όλη την ψηφιακή πρόσβαση δωρεάν για τρεις μήνες ως φοιτητής. Μετά τη δωρεάν δοκιμή των τριών μηνών, θα πληρώνετε μόλις 4,99 $ ανά μήνα. Με την κανονική συνδρομή στα 9,99 $ το μήνα, θα εξοικονομήσετε περίπου 50% ως φοιτητής. Επιπλέον, μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή.

Αποκτήστε το USA Today εδώ >>

Spotify

Spotify προσφέρει στους φοιτητές μια δωρεάν δοκιμή ενός μήνα. Μετά τη λήξη της δοκιμής, θα πληρώνετε το μειωμένο επιτόκιο των 4,99 $ ανά μήνα. Εκτός από το Spotify Premium, αυτή η συμφωνία σάς δίνει πρόσβαση στο Hulu και στο Showtime.

YouTube Music

YouTube Music προσφέρει μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις. Όπως και το Spotify, η υπηρεσία ροής προσφέρει δωρεάν δοκιμή 1 μήνα. Μετά τη λήξη της δοκιμής, θα πληρώνετε 4,99 $ ανά μήνα. Αλλά δεν θα έχετε πρόσβαση σε επιπλέον προνόμια μέσω αυτής της συνδρομής.

Apple Music

Apple Music προσφέρει στους φοιτητές έκπτωση 4,99 $ ανά μήνα. Εκτός από τα εκατομμύρια τραγούδια, αυτή η μειωμένη τιμή σάς δίνει πρόσβαση στο Apple TV+.

Ως φοιτητής, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν τη συμφωνία για έως και 48 μήνες. Μετά από αυτήν την περίοδο, θα πρέπει να πληρώνετε το πλήρες ποσό των 9,99 $ ανά μήνα.

Παλιρροϊκή Μουσική

Παλιρροϊκή Μουσική προσφέρει ροή μουσικής κορυφαίας ποιότητας που κολλάει στον αρχικό ήχο. Αν αγαπάτε πολύ τη μουσική σας εμπειρία, αυτή θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη πλατφόρμα ροής για εσάς. Ως φοιτητής, μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη συνδρομή TidalPremium για 4,99 $ το μήνα ή τη συνδρομή TidalHiFi για 9,99 $ ανά μήνα. Αυτή η έκπτωση 50% το κάνει ελκυστική επιλογή.

Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση των διαφορετικών φοιτητικών εκπτώσεων και προνομίων.

Πρόσβαση σε δωρεάν αποστολή 2 ημερών και Prime Video

6 μήνες δωρεάν LinkedIn Premium

1,99 $ το μήνα, με διαφημίσεις

$4 το μήνα ή $24 το χρόνο

Πρόσβαση στο Hulu και στο Showtime

Δωρεάν δοκιμή 1 μήνα, χωρίς διαφημίσεις

4,99 $ το μήνα για 48 μήνες

Μην φοβάστε να ρωτήσετε

Δεν προσφέρει κάθε εταιρεία φοιτητική έκπτωση, αλλά ποτέ δεν βλάπτει να ζητάς. Εάν τυχαίνει να αγαπάτε το προϊόν ή την υπηρεσία που παρέχει μια εταιρεία, αλλά δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά στον φοιτητικό σας προϋπολογισμό, εξετάστε το ενδεχόμενο να απευθυνθείτε στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της για έκπτωση. Ίσως εκπλαγείτε από το πόσες εταιρείες είναι πρόθυμες να προσφέρουν στους μαθητές ένα διάλειμμα.

Η φοιτητική έκπτωση σάς βοηθά να εξοικονομείτε χρήματα ενώ μένετε ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες εκπομπές, ταινίες, ειδήσεις και μουσική. Πολλές εταιρείες προσφέρουν φοιτητικές εκπτώσεις επειδή ξέρουν ότι πιθανότατα έχετε προϋπολογισμό, αλλά είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να σας δείξουν τι έχουν να προσφέρουν. Η ελπίδα τους είναι ότι θα επιλέξετε να πληρώσετε για την πλήρη συνδρομή όταν αποφοιτήσετε.

Επαγγελματική συμβουλή: Εάν θέλετε βοήθεια για τη διαπραγμάτευση χαμηλότερης τιμής σε οποιαδήποτε από τις συνδρομητικές σας υπηρεσίες, σκεφτείτε BillShark.

Το εργαλείο σάς βοηθά να διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό σας διαπραγματευόμενοι για χαμηλότερες χρεώσεις σε όλες τις συνδρομητικές σας υπηρεσίες.

Η κατώτατη γραμμή

Οι υπηρεσίες ροής και οι πλατφόρμες ειδήσεων μπορούν να προσθέσουν αξία στη ζωή σας. Είτε θέλετε να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια χωρίς διαφημίσεις είτε να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, μια φοιτητική έκπτωση μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία χωρίς να σπάσετε τον προϋπολογισμό σας.

Μιλώντας για αυτό, ήρθε η ώρα να συνεχίσετε τον προϋπολογισμό του κολεγίου σας; Εάν το βίντεο σας ενδιαφέρει περισσότερο, παρακολουθήστε το βίντεο με τον Ultimate Budget Guide.