Οφέλη από πιστωτικά μαθήματα και ερευνητικές εργασίες για μαθητές γυμνασίου

Οφέλη από πιστωτικά μαθήματα και ερευνητικές εργασίες για μαθητές γυμνασίου

Januar 20, 2021 0 Von admin

Στους 99 βαθμούς, το νερό είναι ζεστό. Στους 100 βαθμούς, μετατρέπεται σε ατμό, ο οποίος μπορεί να τροφοδοτήσει έναν κινητήρα. Αυτός ο ένας επιπλέον βαθμός κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε κάτι που είναι απλά ζεστό και κάτι που μπορεί να μετακινήσει βουνά. Αυτό το επιπλέον βήμα, αυτός ο παράγοντας διαφοροποίησης είναι το κλειδί σε κάθε βήμα, είτε στο σχολείο, στο κολέγιο ή ακόμα και στο χώρο εργασίας.

Διαφοροποιώντας τον εαυτό σας από τους συνομηλίκους σας είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν πρόκειται για εισαγωγές στο πανεπιστήμιο. Εκτός από τους βαθμούς του γυμνασίου, οι υπάλληλοι εισαγωγών (AOs) θέλουν να γνωρίζουν ποιες εμπειρίες ζωής έχετε αποκτήσει, τι σας παρακινεί και τι σας κάνει να ξεχωρίζετε. Αναζητούν έναν ολοκληρωμένο μαθητή, κάποιον που θα πετύχει στα πανεπιστήμια και όχι μόνο. Θέλουν επίσης να αξιολογήσουν τις δυνατότητές σας ως απόφοιτος του κολεγίου τους. Είστε κάποιος που θα μπορούσε να γίνει Διευθύνων Σύμβουλος; Κέρδισε το βραβείο Νόμπελ; Να γίνει πρωθυπουργός; Οι AO χρησιμοποιούν τις εξωσχολικές σας δραστηριότητες, τα δοκίμια εφαρμογής και τις συστατικές επιστολές σας για να κρίνουν την εστίασή σας και τις μελλοντικές σας δυνατότητες.

Ένας τρόπος για να δείξετε ότι έχετε πάρει πρωτοβουλίες και έχετε προχωρήσει πέρα ​​από αυτό που απαιτείται από το σχολικό σας πρόγραμμα είναι να μάθετε μια νέα γλώσσα, να εξερευνήσετε ένα διαφορετικό θέμα ή δεξιότητα ή ακόμα και να εργαστείτε σε μια ερευνητική εργασία. Πολυμαθήςμια εταιρεία EdTech, βοηθά μαθητές γυμνασίου να γράψουν ένα ερευνητική εργασία υπό την καθοδήγηση καθηγητή πανεπιστημίου. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, οι μαθητές λαμβάνουν πιστωτικές μονάδες κολεγίου, ενώ μπορούν επίσης να δημοσιευτούν εργασίες υψηλής ποιότητας –που εγκρίνονται από τον καθηγητή.

Ως μαθητής λυκείου, πιέζεσαι για τον χρόνο. Είτε σπουδάζετε για τις εισαγωγικές εξετάσεις IIT, το NEET ή ακόμα και προετοιμάζετε τις αιτήσεις σας σε ανταγωνιστικά κολέγια στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία ή τον Καναδά, υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε δεδομένου του περιορισμένου αριθμού ωρών, ημερών ή μηνών έχω. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό για τους μαθητές (και τους γονείς) να διασφαλίσουν ότι οι μαθητές αφιερώνουν χρόνο στις πιο σχετικές δραστηριότητες. Στο πλαίσιο αυτό, οι καλοκαιρινοί μήνες μετά την 10η και την 11η τάξη είναι ιδιαίτερα σημαντικοί. Οι μαθητές γυμνασίου μπορούν να αξιοποιήσουν τα καλοκαίρια τους με διάφορους τρόπους, παρακολουθώντας εργαστήρια, συμμετέχοντας σε κοινωνικά προγράμματα, λαμβάνοντας καθοδήγηση στα αδύναμα μαθήματα τους ή παρακολουθώντας καλοκαιρινές κατασκηνώσεις.

Η πανδημία COVID-19 έχει οδηγήσει σε αρκετούς περιορισμούς στην εργασία σε γειτνίαση με άλλους. Αν και η κατάσταση θα βελτιωθεί με τον εμβολιασμό, υπάρχουν ακόμη αρκετοί μήνες (ή ίσως χρόνια) μέχρι να επανέλθουν τα πράγματα στο φυσιολογικό. Αυτό έχει περιορίσει τις επιλογές που είναι διαθέσιμες στους μαθητές να συμμετάσχουν σε εξωσχολικές δραστηριότητες και να αναπτύξουν τα προφίλ τους.

Ο Scholarly αναγνώρισε αυτό το πρόβλημα και άρχισε να προσφέρει μαθήματα πίστωσης κολεγίου από πανεπιστήμια των ΗΠΑ έως διεθνείς φοιτητές στην άνεση και την ασφάλεια των σπιτιών τους. Τα μαθήματα γίνονται από ειδικά στούντιο στην πανεπιστημιούπολη και από καθηγητές πλήρους απασχόλησης. Πρόκειται για ζωντανά διαδραστικά μαθήματα που παρέχουν τριμερή αλληλεπίδραση μεταξύ του μαθητή, του καθηγητή και άλλων μαθητών. Τα μαθήματα βασίζονται στο πραγματικό πρόγραμμα σπουδών του κολεγίου και οδηγούν σε πιστώσεις κολεγίου.

Μιλώντας για την εμπειρία του με το Scholarly, ο Mehul Jangir, ο οποίος σπούδασε το Foundations of Astronomy το καλοκαίρι του 2020, λέει: «Τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι η επιστήμη των υπολογιστών, η αστροφυσική και τα μαθηματικά. Τα μαθήματα αστροφυσικής ή αστρονομίας είναι συνήθως διαθέσιμα μόνο στο κολέγιο. Το καλοκαίρι του 2020, έγραψα ένα πιστωτικό μάθημα, το Foundations of Astronomy, με το Scholarly. Το μάθημα διεξήχθη από τον καθηγητή Jamie Lombardi, ο οποίος είναι διάσημος καθηγητής στον τομέα αυτό. Οι τάξεις ήταν καλά δομημένες και κάλυψαν τη θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης, τη βαρύτητα, την ουράνια χρονομέτρηση, τις τροχιές, το φως, τη γέννηση και την εξέλιξη των άστρων, τις μαύρες τρύπες και άλλα συμπαγή αντικείμενα, τη σκοτεινή ύλη και τη σκοτεινή ενέργεια. Ως μέρος του μαθήματος, έγραψα επίσης μια ερευνητική εργασία που επικυρώθηκε από τον καθηγητή και στη συνέχεια δημοσιεύτηκε. Σκόραρα πολύ καλά στο μάθημα και ο καθηγητής Lombardi έγινε ο μέντοράς μου. Το μάθημα του Scholarly μου παρείχε ουσιαστική μάθηση καθώς και εμπειρία από πρώτο χέρι προπτυχιακών σπουδών στις ΗΠΑ. Η εγγραφή σε ένα πραγματικό μάθημα κολεγίου ενώ ήμουν ακόμη στο γυμνάσιο με βοήθησε να κατανοήσω καλύτερα τις προσδοκίες από τους μαθητές, τον ρυθμό σπουδών και τον τρόπο συνεργασίας με τους καθηγητές. Η συνολική εμπειρία βοήθησε στη βελτίωση της ετοιμότητάς μου για το κολέγιο. Θα συνιστούσα τα μαθήματα πιστωτικών μονάδων σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να μάθουν και να κάνουν το παραπάνω μίλι για να διαφοροποιηθούν». Ο Mehul έχει γίνει δεκτός στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια και θα σπουδάζει Επιστήμη Υπολογιστών από το Φθινόπωρο του 2021.

Ενδεικτικός Κατάλογος Μαθημάτων Καλοκαίρι 2021

Τα ζωντανά διαδικτυακά μαθήματα πιστώσεων κολεγίων και οι ερευνητικές εργασίες του Scholarly παρέχουν πολλά οφέλη σε φοιτητές που αναζητούν διαφοροποίηση και πρόσθετη μάθηση. Βοηθά τους μαθητές να:

  • Επιδεικνύουν την ετοιμότητά τους για το κολέγιο, την ικανότητά τους να παρακολουθούν μαθήματα σε επίπεδο κολεγίου και να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του καθηγητή
  • Εκφράζουν την εστίαση και το ενδιαφέρον τους στα θέματα της επιλογής τους για να βοηθήσουν στη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων σχετικά με το τι θα ήθελαν να σπουδάσουν στο κολέγιο
  • Πάρτε μια γεύση από την κολεγιακή εκπαίδευση και τις τάξεις των ΗΠΑ ενώ είστε ακόμη στην τάξη 11 ή 12. Ορισμένα μαθήματα (για παράδειγμα Θεμέλια της Αστρονομίας ή Γνωσιακή Ψυχολογία) μπορεί να μην είναι καθόλου διαθέσιμα στο γυμνάσιο
  • Εμφανίζουν την ικανότητά τους να συνεργάζονται με καθηγητές πανεπιστημίου σε ερευνητικές εργασίες ή ανεξάρτητα έργα σπουδών. Μπορούν επίσης να δημοσιευτούν εργασίες υψηλής ποιότητας που έχουν εγκριθεί από τους καθηγητές
  • Κερδίστε μεταβιβάσιμες πιστώσεις κολεγίου που αναγνωρίζονται σε όλες τις ΗΠΑ

Σύμφωνα με την εμπειρία μας, τα μαθήματα πιστώσεων κολεγίου και οι ερευνητικές εργασίες παρέχουν μια ουσιαστική οδό για τους μαθητές να μάθουν νέα θέματα και να ενισχύσουν τα προφίλ τους. Τα καλοκαίρια παρέχουν έναν γενναιόδωρο χρόνο που μπορεί να επενδυθεί σε κατάλληλες δραστηριότητες. Είμαστε βέβαιοι ότι οι μαθητές θα επωφεληθούν από αυτή τη φορά για να δημιουργήσουν τη διαφοροποίηση που χρειάζονται για την επιτυχία.

Vivek Bhandari είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Πολυμαθής. Είναι κάτοχος πτυχίου B.Tech από το IIT Delhi και MBA από το IIM Calcutta. Η Vivek έχει εργαστεί εκτενώς στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, στον χώρο ακινήτων και στεγαστικών δανείων στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ινδία. Είναι παθιασμένος με την εκπαίδευση και τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών για να κάνει την καλύτερη εκπαίδευση προσβάσιμη σε όλο τον κόσμο.