Heart Centering – Vibrant Blue Oils

Heart Centering – Vibrant Blue Oils

Juli 18, 2022 0 Von admin

Πρόσφατα άρχισα να βγαίνω με κάποιον.

Το είδος του ανθρώπου που ήθελα να προσελκύσω εδώ και πολύ καιρό.

Είναι λαμπρός, ευγενικός, αστείος, περίεργος, όμορφος και τόσο στοχαστικός που δεν μπορώ παρά να χαμογελάσω όταν τον σκέφτομαι.

Και έχουμε τόσους πολλούς κοινούς φίλους και γνωστούς που δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι δρόμοι μας δεν διασταυρώθηκαν νωρίτερα.

Αλλά αν είχαν, μπορεί να μην ήμασταν κατάλληλοι.

Να γιατί…

Η καρδιά μου δεν θα ήταν ανοιχτή να τον δεχτώ.

Η πρακτική του ανοίγματος της καρδιάς

Τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ παρακολουθούσα μια εκδήλωση με άλλους ασκούμενους, αντέδρασα υπερβολικά σε μια ανακοίνωση με τρόπο που ώθησε έναν από τους συναδέλφους να προτείνει να εξετάσω το Το βιβλίο Κώδικας Συναισθημάτων για να θεραπεύσει τον τοίχο της καρδιάς μου.

Πάντα αγωνιζόμουν με αυτό που ονόμαζα το δικό μου «δίλημμα Goldilocks» – συχνά είτε υποτιμώ (πολύ ψυχρά) και προσπαθώ να αγνοήσω τυχόν ενοχλητικά συναισθήματα και να αποφύγω να αντιμετωπίσω τη βασική αιτία ή να προκαλέσω σύγκρουση, ή σε σπάνιες περιπτώσεις – όπως αυτό το συμβάν – Αντιδράστε εντελώς υπερβολικά (πολύ ζεστό) και αισθάνεστε αναστατωμένοι που φαίνεται υπερβολικό για την κατάσταση.

Πέρασα τη ζωή μου προσπαθώντας για την «ακριβώς σωστή» αντίδραση της αναγνώρισης της αναστάτωσης και της επίλυσης του προβλήματος με ήρεμο, συγκεντρωμένο και στοχαστικό τρόπο.

Η ιδέα ότι ο Κώδικας Συναισθημάτων – μια μέθοδος εύρεσης και απελευθέρωσης παγιδευμένων αρνητικών συναισθημάτων που είναι αποθηκευμένα στο σώμα από το υποσυνείδητο μυαλό για να σας προστατεύσει από περαιτέρω ταλαιπωρία – μπορεί να με βοηθήσει στη δια βίου επιδίωξή μου να βρω το „ακριβώς σωστά“ μου, με ώθησε να αγοράσω το κάντε κράτηση αμέσως.

Το διάβασα σε μια νύχτα – όπως κάνω συχνά όταν το περιεχόμενο με ενδιαφέρει και αμέσως εκτύπωσα και πλαστικοποίησα το γράφημα του Κώδικα Συναισθημάτων για να βοηθήσω στην απελευθέρωση παγιδευμένων συναισθημάτων, όπως η συναισθηματική ενέργεια που αποθηκεύεται γύρω από την καρδιά σας που μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σας να δίνετε και να λαμβάνετε αγάπη.

Τα παγιδευμένα συναισθήματα μπορούν να σας κρατήσουν κολλημένους σε ένα μοτίβο όπου πραγματικά προσελκύετε ή απωθείτε ανθρώπους, μοτίβα και συμπεριφορές που αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματα που είναι παγιδευμένα στο Τείχος Καρδιάς, με αποτέλεσμα έναν κύκλο ανεκπλήρωτων σχέσεων και κακής υγείας.

Απελευθερώνοντας τα παγιδευμένα συναισθήματα με εργαλεία όπως ο κώδικας συναισθημάτων και αιθέρια έλαια σας επιτρέπει να σπάσετε παλιά πρότυπα και να προσελκύσετε νέους ανθρώπους, ενέργεια και ευκαιρίες

Άγγιξα τον Κώδικα Συναισθημάτων σε αυτήν την ανάρτηση και θέλω να εστιάσω σήμερα στο να καθαρίσετε τον τοίχο της καρδιάς σας

Τι είναι το Heart-Wall;

Το Τείχος Καρδιάς είναι ο κωδικός όρος συναισθημάτων για τον ενεργητικό τοίχο που αποτελείται από πολλαπλά στρώματα ανεπίλυτης, μη επεξεργασμένης και παγιδευμένης συναισθηματικής ενέργειας που περιβάλλει την καρδιά.

Τα παγιδευμένα συναισθήματα είναι αρνητικές συναισθηματικές ενέργειες που εξακολουθούμε να κουβαλάμε από παρελθόντα γεγονότα, τραύματα ή κακοποίηση.

Είναι κυριολεκτικά συναισθηματική ενέργεια κολλημένη στο σώμα που δονείται σε διαφορετικές συχνότητες. Κάθε συναίσθημα έχει τη δική του ενεργειακή συχνότητα. Όταν οι συναισθηματικές ενέργειες εγκαθίστανται στο σώμα, η συχνότητα προκαλεί ανισορροπία που επηρεάζει τα όργανα και τους ιστούς όπου έχουν κολλήσει ή διαταράσσει ολόκληρο το ενεργειακό σας πεδίο, τις σκέψεις και τη διάθεσή σας.

Είναι γνωστό ότι ορισμένα συναισθήματα μεταφέρουν μια δόνηση που αντηχεί με ορισμένα όργανα και ιστούς του σώματος. Για παράδειγμα, η προδοσία και η θλίψη μπορούν συνήθως να βρεθούν στους πνεύμονες. Ο θυμός τείνει να προσγειώνεται στο συκώτι. Και η θλίψη μπορεί να ζει στην καρδιά.

Ο συγγραφέας του Emotion Code Bradley Nelson σημειώνει ότι το Heart-Wall δημιουργείται από το υποσυνείδητο ως ένας προστατευτικός μηχανισμός για την προστασία της καρδιάς από σοβαρούς τραυματισμούς – αλλά συχνά υπερλειτουργεί (όπως το δίλημμα Goldilocks μου) και μπλοκάρει το καλό μαζί με το κακό.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η καρδιά είναι το πιο ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό όργανο στο σώμα σας, που παράγει 60 έως 1000 φορές περισσότερη ισχύ και ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από τον εγκέφαλό σας.

Καθώς η καρδιά σας είναι ο πυρήνας της ύπαρξής σας, το υποσυνείδητό σας δίνει προτεραιότητα και προστατεύει την καρδιά σας με κάθε δυνατό τρόπο. Το συναισθηματικό τραύμα μπορεί να ωθήσει το υποσυνείδητό σας να σχηματίσει ένα «ενεργειακό τείχος» ή «τοίχος καρδιάς» για να προστατεύσει και να προστατεύσει την καρδιά σας από σοβαρό τραυματισμό. Αποτελείται από μια συλλογή παγιδευμένων συναισθημάτων που τυλίγονται, στρώμα-στρώμα, γύρω από την καρδιά.

Τι μπορεί να συμβάλει σε έναν τοίχο της καρδιάς

Οι ακόλουθες εμπειρίες μπορούν να συμβάλουν σε παγιδευμένα συναισθήματα:

 • Απώλεια αγαπημένου προσώπου
 • Προβλήματα διαζυγίου ή σχέσεων
 • Αποβολή ή αποβολή
 • Σπίτι, εργασία ή χρόνιο στρες
 • Οικονομική δυσκολία
 • Σωματική ασθένεια
 • Εσωτερίκευση των συναισθημάτων σας
 • Αυτο-σαμποτάζ ή χαμηλή αυτοεκτίμηση
 • Αρνητική αυτοσυζήτηση/πιστεύω για τον εαυτό/τους άλλους
 • Σωματικό, ψυχικό ή συναισθηματικό τραύμα
 • Απόρριψη, προδοσία ή εγκατάλειψη
 • Σωματική, λεκτική ή σεξουαλική κακοποίηση. παραμέληση
 • PTSD / οποιοδήποτε τραυματικό συμβάν

Συμπτώματα καρδιακού τοιχώματος

Ενώ ένα Heart-Wall μπορεί να σας προστατεύσει από τραύματα, μπορεί επίσης να επηρεάσει την υγιή ροή ενέργειας.

Τα παγιδευμένα συναισθήματα του καρδιακού τοιχώματος μπορούν να επηρεάσουν τους φυσικούς ιστούς, τα όργανα και τη συνολική ευεξία μαζί με συναισθηματικό αντίκτυπο, επηρεάζοντας τον τρόπο σκέψης σας, τις επιλογές που κάνετε και τον τρόπο που αντιδράτε στις καθημερινές προκλήσεις.

Τα συναισθήματα παγιδευμένου τοιχώματος της καρδιάς μπορούν να προκαλέσουν μια ποικιλία συναισθηματικών και σωματικών «συμπτωμάτων», επηρεάζοντας τόσο τη σωματική υγεία, όπως πόνο, μαζί με συναισθηματικά προβλήματα θυμό, κατάθλιψη, χρόνια κόπωση, αυτο-σαμποτάζ ή κρίσεις πανικού που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις, την καριέρα ή επιτυχία. Για παράδειγμα, μπορούν να σας εμποδίσουν να βρείτε την αληθινή αγάπη και ευτυχία και να τους κάνουν να αισθάνονται αποκομμένοι ή μοναχικοί.

Μερικά παραδείγματα συμπτωμάτων καρδιακού τοιχώματος περιλαμβάνουν:

Συναισθηματική

 • Μειώστε την ικανότητα να δίνετε και να λαμβάνετε αγάπη
 • Κατάθλιψη, άγχος ή μουδιασμένα συναισθήματα
 • Αισθήματα απομόνωσης ή κενού

Φυσικός

 • Πόνος στον αυχένα, σφίξιμο στους ώμους
 • Τα καρδιακά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της σωματικής αίσθησης, αναφέρονται ως «πονόκαρδος» που μπορεί να παρουσιαστεί ως πίεση ή ενόχληση στο στήθος και το λαιμό
 • Μειωμένη ανοσία και εξασθενημένη ζωτικότητα

Καθαρισμός ενός τοίχου καρδιάς

Υπολογίζεται ότι το 93% από εμάς έχουμε ένα κυριολεκτικό τείχος αρνητικής ενέργειας που περιβάλλει την καρδιά, φτιαγμένο από πολλαπλά στρώματα παγιδευμένης συναισθηματικής ενέργειας. Τα καλά νέα είναι ότι όταν αυτό το φράγμα δεν είναι πλέον απαραίτητο, η προστατευτική σας ασπίδα ενέργειας Heart-Wall μπορεί να αφαιρεθεί στρώμα-στρώμα με έναν συνδυασμό αιθέριων ελαίων και Emotion Code.

Η τεχνική Κώδικας Συναισθήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανιχνεύσει και να απελευθερώσει παγιδευμένες συναισθηματικές ενέργειες που είναι αποθηκευμένες στο σώμα, μέσω της επιθυμίας του υποσυνείδητου μυαλού να σας προστατεύσει από περαιτέρω ταλαιπωρία.

Το υποσυνείδητό σας γνωρίζει και κατανοεί τα πάντα για εσάς και γιατί βιώνετε συγκεκριμένες συνθήκες ή αντιμετωπίζετε συγκεκριμένες καταστάσεις με τον τρόπο που το κάνετε.

Κάθε παγιδευμένη συναισθηματική ενέργεια είναι σημαντική στη ζωή σας. Καθένα από αυτά είχε αντίκτυπο πάνω σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το καθένα προέρχεται από μια συγκεκριμένη στιγμή ή γεγονός που βιώσατε είτε εσείς είτε κάποιος άλλος από τον οποίο κληρονομήσατε ή απορροφήσατε την ενέργεια. Αυτές οι ενέργειες σας επηρεάζουν με διάφορους τρόπους και δημιουργούν προκλήσεις, προβλήματα και πόνους κάθε είδους, τόσο σωματικούς όσο και συναισθηματικούς.

Η απελευθέρωση παγιδευμένων συναισθημάτων μπορεί να σας βοηθήσει να ισορροπήσετε το σώμα, ώστε να μπορέσει να ανακτήσει τις πλήρεις θεραπευτικές του ικανότητες και να απελευθερώσει ή να μειώσει τη σοβαρότητα των σωματικών και συναισθηματικών προβλημάτων.

Όταν απελευθερώνετε αρνητικά συναισθήματα, απορρίπτετε ό,τι σας κρατάει πίσω. Το να αισθάνεστε και να βιώνετε τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι συντριπτικά, ο Emotion Code και τα αιθέρια έλαια σάς επιτρέπουν να απελευθερώνετε εύκολα τα παγιδευμένα συναισθήματά σας χωρίς να χρειάζεται να παγιδευτείτε στην ιστορία.

Οφέλη από το καθάρισμα ενός τοίχου καρδιάς

Ο καθαρισμός του τοίχου της καρδιάς σας επιτρέπει να ζείτε στο παρόν, χωρίς να κουβαλάτε μαζί σας το ιστορικό σας και τυχόν αρνητικά συναισθήματα από το παρελθόν στις τρέχουσες σχέσεις και εμπειρίες.

Η αφαίρεση του τοιχώματος καρδιάς βοηθά στα συναισθηματικά και σωματικά σας οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων:

 • Ερωτεύοντας ή προσελκύοντας υγιείς σχέσεις
 • Νιώθοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση
 • Να γίνεις πιο δημιουργικός
 • Το να είσαι ανοιχτός σε περισσότερη αφθονία
 • Τεράστιες αλλαγές από λύπη, απελπισία και υπερβολικό φόβο και ανησυχία
 • Να νιώθεις πιο συναισθηματικά ελεύθερος
 • Τα μοτίβα αυτο-δολιοφθοράς εξαφανίζονται
 • Ικανότητα να δίνεις και να παίρνεις αγάπη
 • Βελτιώσεις στις σχέσεις
 • Αύξηση της οικονομικής αφθονίας

Το καθάρισμα του τοιχώματος της καρδιάς σας βοηθά στην αύξηση της Συνοχής της Καρδιάς ή «την κατάσταση κατά την οποία η καρδιά, το μυαλό και τα συναισθήματα βρίσκονται σε ενεργητική ευθυγράμμιση και συνεργασία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ: Αιθέρια έλαια για τη συνοχή της καρδιάς

Το αιθέριο έλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση των συναισθηματικών τοξινών, μαζί με τις σωματικές τοξίνες, για να υποστηρίξει τη συναισθηματική σας απελευθέρωση. Η υψηλή συχνότητα των αιθέριων ελαίων μπορεί να βοηθήσει να ανοίξουν οι πόρτες του υποσυνείδητου και να ξεκλειδωθούν τα εμπόδια που μας εμποδίζουν να απελευθερώσουμε τα τραύματά μας. Τα έλαια οξυγονώνουν τα κύτταρα και φέρνουν τα μπλοκαρίσματα του στην επιφάνεια, έτοιμα να απελευθερωθούν.

Δεδομένου ότι η μυρωδιά ταξιδεύει απευθείας στο κέντρο συναισθηματικού ελέγχου στο μεταιχμιακό σύστημα, η εισπνοή αιθέριων ελαίων απελευθερώνει παγιδευμένα συναισθηματικά μοτίβα, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων του καρδιακού τοιχώματος. Τα αιθέρια έλαια – με τη μοναδική τους μοριακή δομή – μπορούν να διεγείρουν άμεσα τον μεταιχμιακό λοβό και την αμυγδαλή όπου αποθηκεύεται, επεξεργάζεται και απελευθερώνεται το συναισθηματικό τραύμα.

Κάθε αιθέριο έλαιο διαθέτει πολλαπλές ιδιότητες που μπορούν να υποστηρίξουν τη συναισθηματική επεξεργασία και απελευθέρωση. Τα λάδια στο Heart™ Το μείγμα ειδικότερα μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της ενέργειας της καρδιάς σας για να προωθήσετε αισθήματα ασφάλειας που επιτρέπουν στο υποσυνείδητό σας να απελευθερώσει αρνητικές αποθηκευμένες μνήμες και συναισθήματα και να τα αντικαταστήσει με θετικές πεποιθήσεις.

Τα αιθέρια έλαια μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην απελευθέρωση των συναισθημάτων που έχουν παγιδευτεί σε διάφορα όργανα και ιστούς του σώματος.

Heart™ εξισορροπεί την καρδιά για να ενισχύσει τη συμπόνια και την υποστήριξη, να ενσωματώσει και να επαναφέρει όλα τα συστήματα του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης των συναισθημάτων ανοιχτής καρδιάς, επεκτατικότητας, δεκτικότητας ενώ μετριάζει τη μοναξιά, τη θλίψη και τη θλίψη.

Η καρδιά ενσωματώνει και εξισορροπεί το φυσικό, συναισθηματικό και νοητικό σώμα, παρέχοντας αίμα σε κάθε κύτταρο και κάθε όργανο. Λειτουργεί επίσης ως ένα πολύπλοκο κέντρο επεξεργασίας πληροφοριών, επηρεάζοντας τη λειτουργία του εγκεφάλου, το νευρικό σύστημα, το ορμονικό σύστημα και τα περισσότερα από τα κύρια όργανα του σώματος.

Η καρδιά είναι το κουμπί επαναφοράς του σώματός μας, αλλά μια κατάσταση συνεχούς στρες μπορεί να κουράσει την καρδιά και να θέσει σε κίνδυνο την ικανότητά μας να κάνουμε επαναφορά, οδηγώντας σε φλεγμονές, λοιμώξεις, τοξικότητα και καρδιακές παθήσεις. Επαναφέροντας την ισορροπία της καρδιάς, υποστηρίζουμε το καρδιαγγειακό και κυκλοφορικό σύστημα, αναπλάθουμε τη δομή της καρδιάς και βοηθώντας στην επαναφορά του ομοιοστατικού μηχανισμού για ολόκληρο το σώμα.

Heart™ Το μείγμα περιέχει ένα ιδιόκτητο μείγμα από βιολογικά ή/και άγρια ​​φτιαγμένα αιθέρια έλαια που σας βοηθά να δείξετε αγάπη στους άλλους και στον εαυτό σας. Ερευνα έχει δείξει ότι οι γλυκές μυρωδιές, όπως αυτές που βρίσκονται στο Heart™ μείγμα, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον πόνο ενεργοποιώντας τους υποδοχείς οπιοειδών στον εγκέφαλο.

Για να απελευθερώσετε τα παγιδευμένα συναισθήματα ή να διορθώσετε την ενεργειακή ανισορροπία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Κωδικό Συναισθημάτων για να αναγνωρίσετε παγιδευμένα συναισθήματα και στη συνέχεια Heart™ ανακατέψτε την καρδιά για να καθαρίσετε τα παγιδευμένα συναισθήματα από το σώμα σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ: Μετατόπιση συναισθημάτων με αιθέρια έλαια

Επιλεγμένο λάδι:

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να παραγγείλετε σήμερα:

Βιβλιογραφικές αναφορές:

Προώθηση βιβλίου Boost The Brain

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Η Jodi Sternoff Cohen είναι η ιδρύτρια της Vibrant Blue Oils. Συγγραφέας, ομιλητής, διατροφολόγος και κορυφαία διεθνής αρχή για τα αιθέρια έλαια, η Jodi έχει βοηθήσει πάνω από 50.000 άτομα να υποστηρίξουν την υγεία τους με αιθέρια έλαια.